Kontorsstädning

Tänk va skönt att komma in på sitt företag och det första du kommer till är ett städat kontor. Det du för göra det allra första är att koncentrera dig på det du ska göra. Efter man drivit företaget ett tag och man börjar inse att det tar för mycket av ens tid att städa lokalerna själv så kan det vara bra hatt hitta en lösning för detta.

StädprodukterStädhjälp är inget ovanligt bland företag, om ditt företag finns i Stockholmsområdet kan vi med fördel tipsa dig om HemMiljö, till fast pris och med egen kontaktperson så utför dom kontorsstädning i Mälardalen. Efter en första kontakt så kommer HemMiljö ut till er och kollar upp vilka önskemål ni har för er kontorsstädning i samband med detta besök upprättas kostnadsfritt en offert som ni får ta ställning till.

Att företaget har en ansvarsförsäkring som gör att du kan känna dig lugn om något skulle hända på ditt kontor. HemMiljö har också en miljöpolicy som gör att de arbetar efter hållbar miljö, de ger tips och råd till sina kunder att handla miljövänliga produkter. Den personliga kontakten är viktig och det får du genom att samma städare kommer varje gång, du får en personlig kontakt på städföretaget plus att det finns en nöjd kund garanti. Du lämnar alltså din lokal i goda händer.

Har du istället en butik så kan du fortfarande får hjälp av samma företag. Eftersom alla butiker har olika krav och behov av städning går det att skapa ett schema som passar vilken butik som helst. Du kan få butiken städad efter eller före stängning eller kanske bara på helgen. De är även utbildade inom just butiksstädning så de vet vart myndigheter brukar titta efter smuts och ser till att allting är snyggt och rent gång efter gång.