Hitta rätt inventarier till kontoret

Det är många inventarier som behövs när en firma ska startas. Speciellt om man planerar att ha någon eller några anställda, eller om man ska bedriva försäljning av något slag. Kanske är det så att din firma ska expandera eller flytta och kontoret behöver förnyas.

Några vanligt förekommande saker på kontoret är bland annat:

Kaffebryggare och kaffemaskin – vad vore en morgon utan en kopp kaffe? Och vad ska pigga upp när eftermiddagströttheten kommer? En kaffebryggare eller en kapselmaskin är ett måste på jobbet! Den är också viktig för det sociala samspelet, för många samtal sker just vid kaffebryggaren. Att hämta kaffe blir även en bensträckare, som gör att blodet cirkulerar och benen inte blir stumma och trötta. Dessutom får hjärnan en kort paus från arbetet och när man sedan återgår till det, tänker man lite klarare igen.

Kontorsstolar – en bra, funktionell kontorsstol, där man sitter bra under flera timmar utan att bli trött i ryggen, gör att arbetet går lättare. En bra arbetsmiljö är grunden för ett effektivt och lönsamt arbete. Om man inte sitter bra, blir man lätt trött och ouppmärksam och arbetet känns slitsamt. Stolen ska kunna justeras och ryggstödet ska kunna ställas in så att det passar den som sitter där.

Lådor, packtejp och emballage – viktigt för ett e-handelsföretag eller företag som levererar hem till kunden. Bra, hållbara lådor som tål både väta och att paketeras för transport. Tejp att försegla med och eventuellt emballage att paketera känsliga, stöttåliga produkter i.