Den perfekta konferensresan för din personal

Har du och din personal tröttnat på tråkiga konferensresor med krystade kvällsaktiviteter? I så fall ska du ta en titt här.

Vi har alla varit med om det. Konferenserna med den där obligatoriska teambuildingaktiviteten i slutet av första konferensdagen. Aktiviteten där en överenergisk lekledare delar in oss i grupper och tvingar ut oss att lösa kluriga uppgifter på konferensgården. Ibland kan det vara roligt, men ofta upplevs lekarna bara som påtvingade och fåniga. Det som var tänkt att ge arbetsgruppen ökad kreativitet riskerar istället att ha en motsatt effekt.

Gör något riktigt roligt istället

Utnyttja istället företagets konferens till att göra något som har en positiv påverkan på medarbetarna. Enligt kreativitetsforskare är nyckeln till att bygga kreativa arbetsgrupper att alla har roligt tillsammans. En lyckad konferensresa bör omfatta både en kreativ miljö där alla diskuterar och utvecklar verksamheten samt en aktivitet som för medarbetarna närmare varandra och ger dem ett minne för livet.

Kombinera konferensen med fotboll på toppnivå

Ett sätt att få en lyckad konferensresa är därför att kombinera det hårda arbetet med att tillsammans se en fotbollsmatch i någon av de bästa europeiska ligorna. Oavsett om någon är fotbollsintresserad eller inte så ger den magnifika stämningen på läktaren en upplevelse för livet som dina medarbetare kommer att dela tillsammans.