Att driva eget

Att driva eget företag är för många en livsstil, man tar gärna jobbet med sig hem och ser ingen skillnad på om man sitter på kontoret eller om man är hemma och går igenom siffrorna eller vad man nu gör hemma.

Man med många idéerDet finns många nyföretagare som under flera år inte tagit ut någon semester för att det inte skulle fungera att vara borta från företaget under längre perioder. Man får gå igenom dom så kallade hundåren med massor av jobb för att få det att fungera.

Det passar inte alla att vara egen företagare, du ska verkligen brinna för det du håller på med för det är verkligen ingen dans på rosor den första tiden. Men det finns en charm med detta också. Man kan jämföra med att bo i hyreslägenhet och i en bostadsrätt. Allt du gör i företaget kommer dig till del, förr eller senare. Vill du läsa mer om att driva eget företag, läs då på startaforetag.nu, de har flera intressanta artiklar om egen företagsamhet.

Det gäller att hitta sin nisch och bestämma sig för att det är detta jag vill jobba med, om det sedan är försäljning av varor eller tjänster spelar ingen större roll. Huvudsaken att du brinner för det du gör och att du är duktig på det du gör.

Behöver du hjälp så finns det bra hjälp att få på till exempel Almi och Skatteverket.